Villawiki

Alles wat een Villa-bewoner moet weten

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


start

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisieVorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
start [2022/07/17 12:25] adminstart [2022/11/01 10:47] (huidige) – [De Villawiki] villabvd
Regel 1: Regel 1:
 ====== De Villawiki ====== ====== De Villawiki ======
-Wat is deze? Dit is de Villa-wiki. Hier staat vanalles wat je als bewoner van BvD wilt weten: Geschiedenis, praktische informatie, inside jokes, of wat je zelf ook maar wil toevoegen. ;)+Wat is deze? Dit is de Villa-wiki. Hier staat vanalles wat je als bewoner van de Villa wilt weten: Geschiedenis, praktische informatie, inside jokes, of wat je zelf ook maar wil toevoegen. ;)
  
 De wiki is gestart op zaterdag 14 juni 2018 door Daniël. Hij heeft 'm in de site ingebouwd, alsmede de eerste paar pagina's geschreven. Hij hoopt dat jullie zo af en toe ook wat dingetjes willen toevoegen, dan heeft hij dit niet voor niets gedaan en wordt het een handige collectie met informatie. De wiki is gestart op zaterdag 14 juni 2018 door Daniël. Hij heeft 'm in de site ingebouwd, alsmede de eerste paar pagina's geschreven. Hij hoopt dat jullie zo af en toe ook wat dingetjes willen toevoegen, dan heeft hij dit niet voor niets gedaan en wordt het een handige collectie met informatie.
Regel 10: Regel 10:
   * [[prive:kamers|Kamers]]   * [[prive:kamers|Kamers]]
   * [[prive:wifi|WiFi]]   * [[prive:wifi|WiFi]]
-  * [[prive:bewoners_beheren|Bewoners beheren]] +  * [[prive:bewoners_beheren|Bewoners beheren in de database]] 
-  * [[:huissite|Huissite]]+  * [[:huissite|De huissite]]
  
 Mis je iets, voeg het toe. Je kan inloggen met `villabvd` en hetzelfde wachtwoord als de huissite. Mis je iets, voeg het toe. Je kan inloggen met `villabvd` en hetzelfde wachtwoord als de huissite.
Regel 25: Regel 25:
 Allerlei handige dingen om te weten zodat je geen (oud-)huisgenoten hoeft te vragen. Allerlei handige dingen om te weten zodat je geen (oud-)huisgenoten hoeft te vragen.
  
- +    * [[prive:wifi|Internet]] en telefonie regelen we zelf. Het nummer van de huistelefoon is <html><a href="tel:+31857843157">085-7843157</a></html>  
-  * Kamers, onderhoud, contracten en meer +
-     +
-    * [[prive:nieuwe_huisgenoot|Nieuwe huisgenoten fixen]] we zelf, en verwijzen we naar Petra door om  't contract en dergelijken te regelen zodra wij iemand gekozen hebben. +
-    * [[prive:kamers|Afmetingen en historische huurprijzen van alle kamers vind je hier.]] +
-  * Huiszaken +
-    * [[https://www.villa-bvd.nl/?bericht_id=870|De eetlijst, hoe werkt die?]] +
-    * [[https://www.villa-bvd.nl/?eetlijst&oudbewoners|Eetlijst bekijken incl. oudbewoners]] +
-  * Technische zaken +
-        * Internet en telefonie regelen we zelf. Het nummer van de huistelefoon is <html><a href="tel:+31857843157">085-7843157</a></html>. +
-      * WiFi heeft overal hetzelfde wachtwoord. We hebben 3 toegangspunten: Bij de voordeur (Firma Kim & Co, een referentie naar de huisfilm), boven tegenover de douce (Effe to the Point, een verwijzing naar [[De Lullo's]]), en in de woonkamer ([[prive:mooie_schoenen]] op 5Ghz en Je bent zelf een WiFi op 2.4Ghz). +
-      +
     * We hebben een [[lichtkrant]] in de keuken. Staat meestal vol met quotes en meer gekkigheid.     * We hebben een [[lichtkrant]] in de keuken. Staat meestal vol met quotes en meer gekkigheid.
     * We hebben een CV-ketel. Zo'n ding werkt niet als er geen water kan stromen. Dus als het ooit véél te lang duurt voordat de kraan/douche warm wordt: Waarschijnlijk zitten alle verwarmingen dicht gedraaid. Laat er één open staan zodat er water kan stomen, en de CV gaat het een stuk sneller doen. Is ie echt stuk? [[https://www.villa-bvd.nl/?bericht_id=917|Even Geas bellen]].     * We hebben een CV-ketel. Zo'n ding werkt niet als er geen water kan stromen. Dus als het ooit véél te lang duurt voordat de kraan/douche warm wordt: Waarschijnlijk zitten alle verwarmingen dicht gedraaid. Laat er één open staan zodat er water kan stomen, en de CV gaat het een stuk sneller doen. Is ie echt stuk? [[https://www.villa-bvd.nl/?bericht_id=917|Even Geas bellen]].
start.1658053558.txt.gz · Laatst gewijzigd: 2022/07/17 12:25 door admin

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki