Villawiki

Alles wat een Villa-bewoner moet weten

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


start

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisieVorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
start [2022/07/17 12:33] adminstart [2022/11/01 10:47] (huidige) – [De Villawiki] villabvd
Regel 1: Regel 1:
 ====== De Villawiki ====== ====== De Villawiki ======
-Wat is deze? Dit is de Villa-wiki. Hier staat vanalles wat je als bewoner van BvD wilt weten: Geschiedenis, praktische informatie, inside jokes, of wat je zelf ook maar wil toevoegen. ;)+Wat is deze? Dit is de Villa-wiki. Hier staat vanalles wat je als bewoner van de Villa wilt weten: Geschiedenis, praktische informatie, inside jokes, of wat je zelf ook maar wil toevoegen. ;)
  
 De wiki is gestart op zaterdag 14 juni 2018 door Daniël. Hij heeft 'm in de site ingebouwd, alsmede de eerste paar pagina's geschreven. Hij hoopt dat jullie zo af en toe ook wat dingetjes willen toevoegen, dan heeft hij dit niet voor niets gedaan en wordt het een handige collectie met informatie. De wiki is gestart op zaterdag 14 juni 2018 door Daniël. Hij heeft 'm in de site ingebouwd, alsmede de eerste paar pagina's geschreven. Hij hoopt dat jullie zo af en toe ook wat dingetjes willen toevoegen, dan heeft hij dit niet voor niets gedaan en wordt het een handige collectie met informatie.
Regel 11: Regel 11:
   * [[prive:wifi|WiFi]]   * [[prive:wifi|WiFi]]
   * [[prive:bewoners_beheren|Bewoners beheren in de database]]   * [[prive:bewoners_beheren|Bewoners beheren in de database]]
-  * [[:huissite|Huissite]]+  * [[:huissite|De huissite]]
  
 Mis je iets, voeg het toe. Je kan inloggen met `villabvd` en hetzelfde wachtwoord als de huissite. Mis je iets, voeg het toe. Je kan inloggen met `villabvd` en hetzelfde wachtwoord als de huissite.
start.1658054026.txt.gz · Laatst gewijzigd: 2022/07/17 12:33 door admin

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki